torstai 18. lokakuuta 2012

Muistatteko, kun viime jouluna nautin elämän pienistä iloista?
Tytön refluksi on saatu hallintaan hyvän lääkityksen ansiosta ja meillä nykyään nukutaan yöt ja touhutaan päivät ja syödään hyvin ja juotavakin on ruvennut maistumaan :) Ja meillä asustaa kertakaikkiaan valloittava, hyväntuulinen hymytyttö ♥

Nyt kuitenkin lääketehdas on päättänyt lopettaa lääkkeen valmistuksen.
Tämä päätös vaikuttaa radikaalisti meidän ja muiden refluksiperheiden elämään, sillä vastaavalla mekanismilla toimivia lääkkeitä ei ole Suomessa saatavilla.

Nyt pyytäisinkin apua teiltä rakkaat lukijani: allekirjoittakaa tämä adressi http://www.adressit.com/prepulsid-laakkeen_tuotantoa_ei_saa_lopettaa
Sen voi tehdä myös anonyymisti.
Jokainen nimi on meille tärkeä :)

Kiitos sinulle ♥ 

-Tea

10 kommenttia:

 1. Kävin laittamassa nimen tuonne! :))

  VastaaPoista
 2. Mä allekirjoitin tuon jo joku aika sitten. Olin kyllä niin järkyttynyt, että tuollaista mennään edes miettimään. :( Voi kunpa tuo lääke olisi ollut silloin, kun meidän vanhin oli vauva.. Voi kuinka paljon se olisi meidän elämää helpottanutkaan!!! Vanhin sai refluksilääkityksen ollessaan 4 luokalla koulussa. Siihen saakka hän joutui vaan kärsimään oireita. Prepulsidi saatiin ja silloin oli pojalla olo oli ihan toisenlainen. Toivottavasti tosiaan mahdollisimman moni käy tuon adressin allekirjoittamassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä missä uutispimennossa olen taas ollut, mutta eilen tämä uutinen jysähti vasta minun tajuntaani.
   Kävin tyhjäämässä apteekin, että edes hetkeksi olisi vielä lääkettä.
   Enpäs tiedä mitä jatkossa sitten...
   Mutta paljon kyllä kertoo mielestäni jo se, että Suomen johtavat refluksilääkäritkin ovat tuon adressin allekirjoittaneet.

   Poista
 3. Saako esittää postaustoiveen??

  Sinun joulu! Muistoja, perinteitä, aaton kulku, lemppariasiat jne. Voi olla myös useassa postauksessa aiheittain, kuvat ois myös kivoja (omat erityisesti) ja lapsuuden joulu oli tällainen!! voi sentään, höperöidyin jo. Paljon tekstiä, niitä kuvia ja voi jakaa useaan postaukseen jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Huomasin että pyyntöni on vaikuttanut joidenkin mielestä epäilyttävältä tai vilpilliseltä. Halusin tulla kertomaan, että luettelemani asiat ovat esimerkkejä, joista minua kiinnostaisi lukea. Luettelo on myös tarkoitettu herättämään inspiraatiota :) En ole käyttämässä kirjoituksianne mihinkään muuhun kuin tunnelmointiin ja lukemiseen, sillä olen kiinnostunut erilaisista tavoista viettää joulua. Jokainen saa itse päättää kuinka henkilökohtaisesti kirjoittaa, mistä kirjoittaa, tai kirjoittaako mitään. Tämä on vain ehdotus. :)

  Kopioin ja kommentoin tämän saman kommentin jokaiselle, jolle olen toiveen esittänyt. Asiani on kaikille sama, joten en jaksa alkaa kirjoittamaan useaan kertaan.

  Toivottavasti turhat pelot ja luulot pyyntöäni kohtaan on nyt voitettu :)

  VastaaPoista