Tänä vuonna herkuteltiin suppilovahvero-parmankinkkupastalla, jonka reseptin löysin ihanasta Rillan koti -blogista.
Pastakastike oli niin hyvää ettei syömistä olisi tehnyt mieli lopettaa lainkaan :D
Jaanpa siis tämä reseptin myös teille talvi-iltojen herkuiksi.
Suppilovahvero-parmankinkkupasta
- n. 1 l pakastettuja suppilovahveroita
- 2 suurta punasipulia
- 3valkosipulinkynttä
- 2dl punaviiniä (voi korvata myös korkillisella punaviinietikkaa ja vajaalla 2 dl vettä)
- 2dl lihalientä tai vettä
- 3rkl soijaa
- 3rkl tomaattipyrettä
- 2 rkl hienoksi hakattua rosmariinia
- mustapippuria
- 300g creme fraishea
- 100g parmankinkkua
- parmesanraastetta
- tuoretta persiljaa
- voita paistamiseen
Pilko parmankinkku pieniksi kuutioiksi ja paista kevyesti pannulla
erikseen. Siirrä syrjään. Silppua sipuli ja kuullota. Silppua sienet ja lisää sienihakkelus ja punaviini pannulle, kiehauta. Lisää lihaliemi tai vesi ,
hienonnetut valkosipulin kynnet, tomaattipyre ja mausteet ja keitä
lientä kokoon. Sekoita joukkoon paistetut parmankinkut ja lisää creme
fraishe pienissä erissä. Lisää persiljahakkelus ja mausta parmesanilla.
Niiiiin hyvää!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti