maanantai 10. marraskuuta 2014

Suppilovahvero-parmankinkkupasta

Viime vuonna meidän perheen isiä hemmoteltiin Itämaan tietäjien illallisella.
Tänä vuonna herkuteltiin suppilovahvero-parmankinkkupastalla, jonka reseptin löysin ihanasta Rillan koti -blogista.

Pastakastike oli niin hyvää ettei syömistä olisi tehnyt mieli lopettaa lainkaan :D

Jaanpa siis tämä reseptin myös teille talvi-iltojen herkuiksi.


Suppilovahvero-parmankinkkupasta
  • n. 1 l pakastettuja suppilovahveroita
  • 2 suurta punasipulia
  •   3valkosipulinkynttä
  • 2dl punaviiniä (voi korvata myös korkillisella punaviinietikkaa ja vajaalla 2 dl vettä)
  • 2dl lihalientä tai vettä
  •  3rkl soijaa
  • 3rkl tomaattipyrettä
  • 2 rkl hienoksi hakattua rosmariinia
  • mustapippuria
  • 300g creme fraishea
  • 100g parmankinkkua
  • parmesanraastetta
  • tuoretta persiljaa

  • voita paistamiseen

Pilko parmankinkku pieniksi kuutioiksi ja paista kevyesti pannulla erikseen. Siirrä syrjään. Silppua sipuli ja kuullota. Silppua sienet ja  lisää sienihakkelus ja punaviini pannulle, kiehauta. Lisää lihaliemi tai vesi , hienonnetut valkosipulin kynnet, tomaattipyre ja mausteet ja keitä lientä kokoon. Sekoita joukkoon paistetut parmankinkut ja lisää creme fraishe pienissä erissä. Lisää persiljahakkelus ja mausta parmesanilla. 



Niiiiin hyvää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti