sunnuntai 12. elokuuta 2012

Jouluajatuksissa

Luulempa, että tämä blogi rupeaa taas päivittymään säännöllisen epäsäännöllisesti, sen verran paljon jo päässä surisee jouluiset ajatukset :D
Olen kirjannut ylös ideoita, joita haluaisin kokeilla tänä jouluna ja listalta löytyy
-sokeritärkkäys
-sinappi
-fudge
-uudet piparkakkureseptit
-tervanaru
-käpyaskartelut

Sinappia ja käyaskarteluja onkin jo tehty, mutta aina vain ne viehättää ja sinappi on kauniisti pakattuna helppo tapa ilahduttaa kanssaihmisiä.

Sokeritärkkäys onkin uusi juttu, mutta koukku on heilunut ja koeyksilö on kuivamassa. Toivottavasti siitä tulee hyvä, sillä tässä olisi mukava ja nopea näperrys esim. joulukortteihin ja siitä kuuseen roikkumaan :)
 


Sokeritärkkäykseen ohjeita etsiessäni törmäsin ihanaan joulublogiin: http://marillanjoulumaa.blogspot.fi/
Toivottavasti Marillan kirjoittelut jatkuu myös tänä jouluna, koska blogi on kerrassaan hurmaava!

Saa nähdä mitä näistä ehtii tekemään, sillä palasin työelämään keväällä.
Mutta tarviihan sitä toimistotyön vastapainoksi myös visuaalisempaa tekemistä ja on se ihana touhuta joulua ja nauttia kauniista asioista ja tuoksuista.

Tänään kävimme äitini kanssa mustikkametsässä ja tulipa mieleen todella kauniita mustikanvarpuja katsellessa ja jäkäläisillä kallioilla luikastellessa, että olisi mahtava hyödyntää näitäkin luonnonantimia vaikka pihaistutuksissa...
Jätämme tämän(kin) asian hautumaan...

Jouluisia ajatuksia itse kullekin ♥

-Tea

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että joulublogit alkavat heräillä taas henkiin... tätäkin oli viime vuonna ihana seurailla, käyhän katsomassa tämä :)
    http://suomirockprinsessa.blogspot.fi/2012/08/vain-satelliitit-radoillaan-voivat.html

    VastaaPoista
  2. Hei hitsiläinen, käpyjähän miunkin pitää käydä keräämässä valmiiksi!!! :D Niitä on turha yrittää marras-joulukuussa etsiä, silloin ollaan ihan mahdottoman myöhässä.

    VastaaPoista