keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joulutestejä

Bongasin pari leikkimielistä joulutestiä ja pitihän ne kokeilla :)

Maikkarin testistä sain seuraavanlaisen analyysin:

Perinteinen joulu on lähellä sydäntäsi!
Et kaipaa lahjoja ja kiirettä, vaan haluat rauhoittua ja viettää aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Askartelet itse joulukoristeita ja aloitat juhlaan valmistautumisen jo kauan ennen aattoa. Jouluna käyt saunassa, vedät villasukat jalkaan ja seuraat televisiosta joulurauhan julistuksen.

Marttojen joulutähti-testi puolestaan toi minusta seuraavanlaisen tuloksen:

Klassinen ja luonnollinen
Henkilöllä on jalat maassa, sydän paikallaan, ja hän on herkkätunteinen ja kunnollinen. Hän pitää mieluummin tutuista ympäristöistä kuin tutkimusmatkoista tai villeistä seikkailuista. Hänen turvallisuudentarpeensa heijastuu korostuneena perhekeskeisyytenä, ja hän kukoistaa lähimpien läsnä ollessa. Hän on vastaanottavainen, aktiivinen ja energinen. Ystävyys ja toveruus ovat tärkeämpiä hänelle kuin ohimenevät tuttavuudet tai pinnallinen flirttailu.
Yleensä klassinen ja luonnollinen tyyppi on huvittava, älykäs, viihdyttävä ja syvällinen keskustelukumppani. Perusasenne näkyy myös ympäristössä: koti on tarkoitettu elinpaikaksi eikä näyttelytiloiksi. Tämän vuoksi sisustuksesta ei löydy epätavallisia kalusteita tai hassuja koristeita, vaan sisustus on jämäkkä, toiminnallinen ja silti aistikas.
Klassinen ja luonnollinen tyyppi ilahtuu perinteisestä punaisesta joulutähdestä, mutta myös kermanvärinen sopii hyvin hänelle. Koristeiksi käyvät luonnolliset materiaalit, kuten kävyt, vaniljatangot, omenat tai marjaoksat. Mieluinen suojaruukku on esimerkiksi punainen keraaminen astia tai maalaamaton terrakottaruukku.

Aika nappiin meni :D
Näitä on aina hauska tehdä, pilke silmäkulmassa ;)

-Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti