keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Tv-joulu

Ihania ohjelmia tulossa telkkarista jouluna.Kasasin tähän ohjelmia, joita katsotaan varmasti lasten kanssa.Ei me koko joulua telkkarin ääressä kuitenkaan roikuta vaan tallennetaan boxille :)
___________________

24.12. Jouluaatto
____________________________

Klo. 11.28 TV2 Lumiukko
Lumisena jouluaattopäivänä sataa lunta. Pieni poika menee nauttimaan ulos lumisateesta ja tekee lumiukon. Lumiukon valmistuttua on hänen aika mennä nukkumaan. Hän ei saa yöllä unta ja menee katsomaan tekemäänsä lumiukkoa. Yhtäkkiä lumiukko herää henkiin ja poika on hämmästyksissään. Poika ja lumiukko rupeavat seikkailemaan talon sisällä ja ulkopuolella. Yhtäkkiä lumiukko ottaa pojan kädestä kiinni ja rupeaa lentämään taivaalla vieden hänen salaiseen paikkaan, jossa muut lumiukot viettävät joulua . Poika tapaa lumiukkojen luona Joulupukin, joka antaa hänelle sinisen kaulaliinan lahjaksi. Lumiukko ja poika palaavat takaisin kotiin. Poika menee nukkumaan ja lumiukko jää jähmettymään paikalleen. Seuraavana aamuna on joulupäivä ja poika herää riemuissaan katsomaan tekemäänsä lumiukkoa. Tarina päättyy traagisesti, nimittäin aamu oli lämmin ja Lumiukko oli sulanut pois. Tässä vaiheessa sekä poika että katsoja voi luulla koko tarinaa vain uneksi, mutta sitten poika ottaa taskustaan saman sinisen kaulaliinan, jonka hän sai Joulupukilta.

Klassikko, tätä ei voijättää väliin♥

___________________________________________

Klo. 13.55 TV2 Joulupukki ja noitarumpu
Lukiessaan joululahjatoiveita Joulupukki saa erikoisen kirjeen ja kaikki olettavat sen sisältävän joululahjatoiveen Vekara-nimiseltä pojalta. Joulupukki ei saa kuvasta selvää, joten hän Nooran ja Villen kanssa päättää käydä näyttämässä kuvaa mestaritontuille. Samaan aikaan kylässä tapahtuu kummia, kun Joulupukkia vainoavat erilaiset oudot onnettomuudet.
_______________________________

Klo. 15.35 MTV3 Aladdin

_______________________________

Klo. 17.25 MTV3 Joulutarina
Elokuva sijoittuu vuosisatojen takaiseen Lappiin, jossa orpo Nikolas-poika joutuu asumaan vuorotellen kylän perheissä aina vuoden kerrallaan, joulusta seuraavaan jouluun. Nälkävuosien koittaessa hän jää kylän erakon oppipojaksi, ja he alkavat yhdessä vaalia joululahjaperinnettä.

Luin marraskuussa tämän kirjan ja se oli ihana, mutta tätä en kuitenkaan katsoisi ihan pienen lapsen kanssa.

__________________________________________________

Klo. 19.10 MTV3 Samusirkan joulutervehdys 2011

________________________________


Klo. 20.00 SubTV Shrek
Shrek elelee yksin ja rauhassa metsässä, kunnes lordi Farquaad usuttaa taruolennot hänen suolleen. Shrek käskee lordi Farquaadin viedä taruolennot pois hänen suoltaan, mutta hän suostuu tekemään sen vain yhdellä ehdolla: Koska lordi ei pysty olemaan täysi valtias ilman prinsessaa, taikapeili ennusti hänelle, että prinsessa Fiona on hänelle se oikea. Jos Shrek hakee tämän prinsessan, Farquaad häätää taruolennot pois hänen suoltaan. Totta kai Shrek suostuu. Shrek lähtee melkein heti matkaan ja hänen mukaansa tulee puhelias aasi.
___________________________

25.12. Joulupäivä

___________________________________

Klo. 10.15. TV4 Karhuveljeni Koda 2
Kenain lapsuudenystävä Nita saa todellisen haasteen, sillä hänen pitäisi mennä naimisiin metsästäjä Atkan kanssa. Mutta Suurilla hengillä on hänen varalleen muita suunnitelmia. Amuletti, jota hän kantaa, on sitonut hänen ja Kenain kohtalot yhteen. Voidakseen mennä naimisiin, näiden kahden välillä olevan siteen on katkettava. Asiassa on yksi ongelma: Kenai on karhu! Niinpä Nita ja Kenai aloittavat yhteisen matkan löytääkseen vastauksen menneestä ja saadakseen
selville, mikä aikoinaan veti heitä yhteeen. Seikkailussa ovat mukana hirvet Taukki ja Tsoukki, uudet hirvineitoset Anda ja Kata sekä tietenkin Koda, erämaan vekkulein karhu.


Ykkösosa on meillä boxilla ja pojan suuri suosikki!
___________________________________________

Klo. 13.10 TV2 Ihmeellinen on elämä
Oli niin pitkät juonipaljastukset etten viitsi niitä tähän kopioida, niitä voi kurkkia täältä
Meillä tämä katsellaan miehen kanssa perinteisesti jo aattoiltana lasten mentyä nukkumaan.
Suosittelen lämpimästi♥

________________________

Klo. 19.10 TV2 Niko Lentäjän poika

Niko-niminen pieni poropoika uskoo isänsä olevan yksi Joulupukin Lentojoukkojen lentävistä poroista, vaikkei ole koskaan isäänsä nähnyt. Hänen unelmansa on tulla ihailemansa isänsä kaltaiseksi lentäväksi poroksi korkeanpaikankammosta huolimatta, mutta kotilauma ei hyväksy Nikon unelmaa. Nikon ainoa tuki ja apu on iäkäs ja kömpelö liito-orava Julius, joka pitää pientä poroa omana poikanaan.
Vastoin porolauman sääntöjä Niko käy omissa lentoharjoituksissa Kotilaaksonsa ulkopuolella, koska haluaa välttää muiden pilkan. Nikon harjoitellessa lentämistä pahamaineisen Mustan Suden johtama lauma näkee poropojan ja seuraa tätä porolauman luo. Porojen on paettava Kotilaaksosta erämaahan. Syyllisyyttä tunteva Niko jättää lauman etsiäkseen isänsä ja tullakseen hänen kaltaisekseen sankariksi. Niko saa avukseen Juliuksen ja Wilma-lumiukon ja he suuntaavat kohti Korvatunturia.

Tätä minä ja poika odotetaan ihan hirveesti!!

_________________________________


26.12. Tapaninpäivä


____________________________


Klo. 9.30 SubTV Shrek 2
__________________________________


Klo. 15.15 MTV3 Kung Fu Panda


_______________________________

Näihin kuviin ja tunnelmiin

-Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti