Ensimmäinen satsi joulusinappia keitetty :)
Syksyllä keitetyt omenahillotkin saivat etiketit kylkeensä.
Sinapin perusohje:
2 dl sinappijauhetta
2 dl sokeria
1 tl perunajauhoja
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1 rkl väkiviinaetikkaa
Sekoita kaikki muut ainekset paitsi etikka kattilassa.
Kypsennä miedolla lämmöllä kunnes sinappi sakenee.
Varo sinapin palamista pohjaan.
Anna jäähtyä.
Lisää etikka.
Sekoita hyvin ja mausta haluamallasi tavalla.*
Säilytä sinappi jääkaapissa.
*Sinappia voi maustaa esim. konjakilla, viskillä, sitruunalla tai hunajalla.
Minä maustoin tämän ensimmäisen satsin tervalla.
-Tea
Täällä ollaan oltu samoissa hommissa :)
VastaaPoistaLinkkasin blogisi omassa joulublogissani (:
VastaaPoistatonttuikkunassa.blogspot.fi