lauantai 25. lokakuuta 2014

Joulupostimerkit 2014

Jos oli viime vuonna kauniit merkit, niin ovat myös tänäkin vuonna!

Poro kuljettaa! 
Useista palkituista kirjankuvituksistaan tunnettu Kristina Segercrantz on suunnitellut myös joulupostimerkin - akvarellitekniikalla tekemillään postimerkeillä Segercrantz on halunnut luoda aitoa joulusadun tunnelmaa. Sinisävyisessä joulutaksan arvoisessa Aattoilta-postimerkissä tonttutyttö tunnelmoi kynttilänvalossa jouluporon kanssa. Joulupostimerkkien graafisesta suunnittelusta vastaa Olavi Hankimo. 

Jouluisesti! 
Jouluaamu-postimerkki on useista palkituista kirjankuvituksistaan tunnetun Kristina Segercrantzin käsialaa. Akvarellitekniikalla tekemillään postimerkeillä Segercrantz on halunnut luoda aitoa joulusadun tunnelmaa. Oranssinsävyisessä 1. luokan merkissä tonttu soittaa isoa joulukelloa jalat irti maasta. Joulupostimerkkien graafisesta suunnittelusta vastaa Olavi Hankimo. 

Tänä vuonna on myös näemmä saatavilla joulukuori.
Ehkä olen aiempina vuosina keskittynyt niin merkkeihin etten ole huomannut kirjekuoria lainkaan, kun ei ole ollut omakohtaisesti tarvetta, ettää saattaaolla että myös näitä kuoria on julkaistu myös aiempina vuosina...Kuori on samalta taiteilijalta kuin myös merkitkin.

Mitä te pidätte tämän vuoden merkeistä?

-Tea

P.S. Kuvat ja kursiivilla olevat tekstit on lainattu postin nettisivuilta

4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat merkit. Etenkin tuo edullisempi sinisävyinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tuosta sinisävyisestä kovasti :)

   Poista
 2. Mä tykkään näistä uusista postimerkeistä tosi paljon!! Juuri töissä puhuttiin näistä joulumerkeistä ja sanoin, että oliko se viime vuonna vai sitä edellisenä, kun joulumerkit eivät olleet niin kovin kauniit. Mutta tänä vuonna ne on!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna oli ne vintagehenkiset merkit ja ne oli musta tosi kauniit. Edellisenä vuonna oli ne ei niin kauniit merkit, jotka ei kyllä sykähdyttänyt yhtään.
   Tämän vuoden merkeissä on ihana joulun tunnelma.

   Poista