maanantai 21. marraskuuta 2011

Joulunavaus


Sunnuntaina oli Tampereen joulunavaus ja sinnehän suuntasimme tietenkin!


Mikä riemu, kun aamulla oli lätäköt jäässä!! (luntakin voisi tulla, mutta ihanaa tämäkin :) )Ensin kävimme stockmannilla suklaahippukaakaolla, jota tarjoiltiin ihanien joulukoristeiden keskellä. Meinas ihan oikeasti tulla tippa linssiin, kun oltiin koko perhe yhdessä, taustalla soi joululaulut ja ympärillä oli niin kauniita esineitä :')

Tämä oli ainoa, kuva mitä viitsin ottaa siellä tungoksessa ja samalla sai tietenkin vahtia ettei kumpikaan junioreista vedellyt ihania lasipalloja hyllyistä alas.
Myöskään jouluikkunoista en saanut kuvia, kun oli niin paljon ihmisiä niitä ihailemassa. Ja kauniit ne olikin, jälleen kerran :)Stockan jälkeen suuntasimme Koskikeskuksen Joulupukkia moikkaamaan. Tänäkin vuonna poikaa jännitti ihan hirveesti, mutta suostui sentään laskeutumaan isin sylistä hakemaan pukin korista karkin :)

Ja sitten keskustorille
Siellä riitti porukkaa


Keskustorilla esiintyi ihana tonttukuoro. Ja myös Mimi ja Kuku, joiden esiintyessä minä vetäydyin vaunujen kanssa takariviin ja mies poitsu harteille eturiviin :)

Kaiken tämän jälkeen kotiin päästessä, minä vedin jalkaan äidin kutomat villasukat

Näiden piti ensin mennä pukinkonttiin, mutta enhän minä näistä ihanuuksista enää luopunut, kun ne sovitettavaksi jalkaani sain.
Kiitos äiti♥

Kirpeitä pakkaspäiviä kaikille!

-Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti