lauantai 1. marraskuuta 2014

Hyvää pyhäinpäivää ja happy Halloween!!

Niinpä sitä ollaan jo marraskussa...

Mies lähti viettämään pikkujouluja, joten me päätimme lasten kanssa viettää pikkuhalloweeniä kolmisteen.

Aamulla leivoimme muffinsseja ja piparkakkuja. Esikoinen on jo melkoisen taitava leipuri ja tekikin oikeastaan kaikki, minun toimiessa apukokkina :) Nuorin sitten hoiti siivouspuolen: nuoli kulhot ja söi ylijäämätaikinat :D

Pimeän saavuttua kävimme haudalla viemässä kynttilän. Paljon oli ihmisiä liikkeellä ja haudoilla oli kaunista.


Haudoilta saavuttua viimeistelimme tarjottavat ja pukeuduimme asiaan kuuluvasti:

Tämä kuva lähti ystäville myös tervehdysviestinä.

Menussa oli tänänkin vuonna lasten toiveesta hämismuffareita ja luuranko-piparkakkuja, nyt teimme myös muutaman haamun. Lisäksi oli hämähäkin silmiä ja jalkoja (muffareista ylijääneitä lakuja ja snöre-lakunauhaa) ja sipsiä.


Oikeaa kurpitsaa ei tullut tänä vuonna ostettua, mutta onneksi tuo meidän nuori mies on niin aikaansaava, että askarteli meille komean pöytäkoristeen :)Lopuksi katselimme vielä elokuvan kaikki saman viltin alla köllötellen. Nukkumaan mennessä esikoinen rutisti lujasti ja sanoi: Kiitos äiti, tämä oli maailman paras halloween!

Pienestä se lasten ilo tulee ♥ Aina ei tarvitse olla isoja naamiaisjuhlia, vaikka kiva niitäkin on järjestää, mutta joskus on hyvä myös rauhoittua leipomaan ja olemaan lähekkäin sohvalla.

Toivottavasti myös teillä on ollut ihana pyhä ♥

-Tea

2 kommenttia:

 1. Teillä on ollut ihana Halloween :) Meillä oli tänä vuonna pitkästä aikaa kunnon "Kauhujen polku" järjestettynä. Mutta kyllä se niin vaan on, että lapsille useimmiten se yhdessä tekeminen ja yhdessäolo riittää tuomaan onnen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä oli viime vuonna halloween-bileet, mutta nyt en saanut aukaiseksi lähettää kutsuja ja miehellekin osui pikkujoulut samaan kohtaan, niin nyt mentiin näin. Ens vuonna vois taas järkätä jotain isompaa :)

   Poista