sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Piparkakkumuottien säilytys

Ensin ne olivat laatikostossa kauhojen ja lastojen seassa. Ensin niihin hermostui mies. Niitä tuli muutama lisää. Sitten niihin hermostuin minä.

Viime vuonna ostin Ikeasta kauniin peltisen laatikon muottien säilyttämiseen.
Eilen kaivoin laatikon alas, kun leivoimme halloween-piparkakkuja. Laatikko on käytännöllinen, mutta totesin sen alkavan käydä pieneksi, vaikka en edes ole kovin paha muottien hamstraaja. Minulla on useita ystäviä, jotka ostavat useita uusia muotteja joka joulu.Täytyy laittaa muutama muotti kiertoon, että laatikkoon mahtuu kaikki ihanimmat muotit. Muottimäärä on hyvä pitää sellaisena, että mahtuvat juuri tuon kokoiseen laatikkoon. Ja sitten voi hyvillä mielin ostaa uusia muotteja, jos toisestä päästä myy pois vaikka kirppiksellä :)

Kuinka te säilytätte muottejanne ja oletteko ikinä laskenut kappalemäärää?
Minä muuten en ole laskenut... Uskaltaisikohan...

-Tea

7 kommenttia:

 1. Joku tommonen rasia oiskin kyllä hyvä idea…mulla on ne nimittäin suurimmaks osaks laatikoissa…jotain on lasipurkissa. En kyllä mistään pystys luopuun, että täytys olla aika iso rasia…:D Laskin tossa pikaseen 82 muottia ja siitä puuttuu ainakin muoviset muumimuotit :)

  VastaaPoista
 2. En ole laskenut, mutta niitä on kahdessa peltirasiassa ;D

  VastaaPoista
 3. On kyllä nätti rasia. <3
  Pitäähän sitä piparimuoteissa valinnan varaa olla. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, tuota täytyy kokeilla. Tosin tuo laispurkissa ja näkyvilläkin kuullostaa aika kivalta. Joulunauha purkin kaulaan ja on joulukoriste =)

  VastaaPoista
 5. Meidän muotteja ei ole laskettu, mutta niitä on kyllä kymmeniä. Säilytän niitä tylsästi vaan muovipussissa. Nyt kyllä tuli mieleen, että voisihan se olla kivan näköistä laittaa muutamia johonkin isoon lasipurkkiin. Vaikka niitä hankalia muotteja, jotka epäonnistuvat helposti (tiedättehän; Nasun korvat, Muumipeikon häntä, ketun kaula, junan savupiippu jne)!

  VastaaPoista
 6. Mä nyt just päätin, et laitan lasipurkkiin osan muoteista koristeeksi, niin saan laatikkoonkin lisää tilaa :) Kiitos kaikille vinkoeistä ja kommenteista ♥

  VastaaPoista
 7. Säilytän muotteja vanhassa 3 litran lasipurkissa, tosin kohta se ei enää riitä. Muotteja on niin paljon :-D

  VastaaPoista