Tässä teillekin resepti hekullisiin toffeekolmioihin:
Rapeat toffeekolmiot
250 g voita
3 dl sokeria
2 ½ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
5 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
1 ps (220 g) kermakarkkeja (esim. Omar)
(hasselpähkinärouhetta)
3 dl sokeria
2 ½ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
5 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
1 ps (220 g) kermakarkkeja (esim. Omar)
(hasselpähkinärouhetta)
1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen ja vatkaa seos tasaiseksi.
2. Yhdistä jauhot keskenään. Hienonna kermakarkit muruiksi veitsellä. Sekoita jauhot, karkkimurut ja suola voiseokseen.
3. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille nuolijalla. Ripottele halutessasi pinnalle hasselpähkinärouhetta (tai kookoshiutaleita tai mantelirouhetta).
4. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes taikinaa ei enää tartu cocktailtikkuun. Anna levyn jäähtyä kokonaan ennen kuin leikkaat sen toffeekolmioiksi.
2. Yhdistä jauhot keskenään. Hienonna kermakarkit muruiksi veitsellä. Sekoita jauhot, karkkimurut ja suola voiseokseen.
3. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille nuolijalla. Ripottele halutessasi pinnalle hasselpähkinärouhetta (tai kookoshiutaleita tai mantelirouhetta).
4. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes taikinaa ei enää tartu cocktailtikkuun. Anna levyn jäähtyä kokonaan ennen kuin leikkaat sen toffeekolmioiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti