sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Täydellinen lahja

Täydellinen lahja MINULLE :D

Minulla on suuri innostus lapsuudesta tuttuihin pisteestä pisteeseen tehtäviin ja olenkin monesti saanut syntymäpäivälahjaksi lapsille suunnatun puuhakirjan :D Tämän suhteen en varmaan aikuistu koskaan...

Erästä kirjakaupan mainosta selatessa tuli vastaan täydellinen kirja jonka todellakin haluan:

Kirjan esittelyssä kerrotaan näin: Muistamme kaikki pisteestä pisteeseen -kuvat lapsuudestamme. Kuinka hauskaa olikaan, kun pisteiden sekamelskasta alkoi muotoutua kuva! 1000 pistettä mullistaa tämän yksinkertaisen tekniikan. Tarvitset vain hitusen kärsivällisyyttä ja yllätyt, mitä kaikkea voi saada aikaan yhdellä viivalla. Kirjassa on kaksikymmentä maailmankuulua muotokuvaa. Viimeiseen pisteeseen päästyäsi huomaat tehneesi ainutkertaisen taideteoksen.

Vau! 

Kirjaesittely ja kuva täältä 

4 kommenttia:

 1. Kiitos tosi paljon vinkistä!!!! :) Mä rakastan kans näitä ja usein on tullut tehtyä lasten kanssa yhdessä. Mutta olispa tosi mahtavaa saada ihan oma tehtäväkirja!! Täytyypäs yrittää josko saisin tämmöisen itsellenikin tilattua jouluksi, olis pientä puuhaa mullekin jouluksi. ;) Mä tykkkään myös väritellä kovasti, niitäkin lasten kanssa usein puuhaillaan.

  VastaaPoista
 2. Jep, kiitti tosiaan vinkistä. Rakastan noita tehtäviä itekin, mutta tämä olis myös täydellinen joululahja yhdelle ystävälle. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on hauska kirja! Ostin jo lokakuun lopulla yhdelle lapsista tuon joululahjaksi, Olin samaisen lapsen kanssa kirjakaupassa viime viikolla ja lapsi näki kirjan siellä ja sanoi heti, että äiti, mun on *pakko* saada tämmöinen joululahjaksi.. Mä siinä sit vaan myhäilin ;)

  VastaaPoista
 4. Nyt on mulle kirja tilattuna ja saan sen jouluksi!! <3 Aivan ihana juttu!! Odotan niin innoissani!! :D

  VastaaPoista